Tjänster

______________________________________________
 

RGB HYDROVISION är även ett tjänsteföretag där vi arbetar med stora delar av den teknik och de produkter vi säljer. 

OM rgb

Vi är en mångsidig leverantör med ett utbud av speciella produkter avsedda både för företag och privatpersoner. 
 
Vi utvecklar och distribuerar produkter som används både i industri och i hemmet.
 
Vi levererar slutkundsprodukter till återförsäljare i hela Norden samt förser industrier och utövare av vatten transfererande lacker med material och utrustning. 
 
Hos oss kan du även få dina egna produkter behandlade med våra mönster. Vi samarbetar med allt från biltillverkare till möbeldesigners idag. 

Tveka inte att kontakta oss med era frågor 
Självklar behöver ni inte var en stor OEM tillverkare för att anlita oss! Vi har ett kunnande i flera olika branscher och kan snabbt producera det ni är ute efter.
 
Tillsammans med världsledande tillverkare erbjuder vi internationella produkter med svensk lagerhållning och snabba leveranser. 

vad vi gör

Utöver vår roll som leverantör av produkter på den Skandinaviska marknaden arbetar vårt service team dagligen med dessa både för den privata och den offentliga sektorn.
Vår serviceavdelning har lång erfarenhet av våra produkter , Water Transfer Printing  skapar oändliga möjligheter för er som kund vare sig ni vill producera något nytt eller rentav få gamla saker att bli som nya. 
 

Varför kasta när man kan återvinna och spara på miljön?
Har man tex nya produkter där man vill ta fram en serie eller skapa en edition kan man använda sig av vår WTP teknik för att skapa något helt unikt. 

DoppKitt™

Doppkitten innehåller folie med ert valda mönster, aktivator i sprayburk samt all info ni behöver för att använda detta hemma. Klipp ut en bit av mönstret motsvarande produkten ni skall dekorera och lägg det sedan på vattenytan. Spraya ett jämt lager aktivator över mönstret och se hur mönstret går från fast till flytande form på några sekunder. Doppa er produkt långsamt genom mönstret på vattenytan och se hur det fäster på produkten. Ta upp er produkt ur vattnet och skölj av det överblivna mönstret. Klart!  

För inspiration och bilder på produkter dekorerade med Water Transfer Printing titta in i vårt Galleri

mönster

Utbudet av Water Transfer Printing mönster är enormt och vi kan även designa egna mönster för större exklusivitet. 
 
Ett urval av mönster som vi har finner ni butiken. Tveka inte att kontakta oss om ni har önskemål om andra mönster än dessa. Det finns drygt 8 000 olika mönster tillgängliga..

De mönster vi har hemma finner in i vår onlinebutik klicka här